Όροι Πώλησης

Όροι λιανικής πώλησης

Τρόποι πληρωμής

Η καταβολή του αντιτίμου για την αγορά των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
Για την Ελλάδα:

 • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express,
  Diners, Discover
 • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
 • Με PayPal
 • Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Για το εξωτερικό (όλες οι χώρες):

 • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express,
  Diners, Discover
 • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
 • Με PayPal
Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών
πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-
bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον
ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 
Συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με τους κάτωθι μεταφορείς για την αποστολή των προϊόντων μας:
Για την Ελλάδα: ΕΛΤΑ Courier
Για το εξωτερικό (όλες οι χώρες): ΕΛΤΑ ταχυδρομεία, DHL (συντομότερος χρόνος αποστολής)

Η επιβάρυνση για τα μεταφορικά με τις συνεργαζόμενες εταιρείες για απλή αποστολή ανέρχεται στα 3,00 ευρώ, ενώ για αντικαταβολή στα 4,50 ευρώ εντός Ελλάδας.

Για αγορές λιανικής εντός Ελλάδας άνω των 55 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Ελαττωματικό προϊόν – πολιτική αλλαγών – custom made προϊόντα

-Τα προϊόντα μας είναι επιμελώς συσκευασμένα προκειμένου να φτάσουν στον πελάτη σε καλή κατάσταση. Το Cactus Jewelry δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες του προϊόντος που προκαλούνται από τον μεταφορέα.

-Αν το προϊόν που λάβετε φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, έχετε δικαίωμα επιστροφής του εντός 14 ημερών ζητώντας μας την επισκευή του, την αντικατάστασή του με όμοιο προϊόν (εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο), είτε να υπαναχωρήσετε από την αγορά με επιστροφή των χρημάτων σας.

-Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος ή την υπαναχώρηση από την αγορά, πρέπει να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε μαζί με το προϊόν το έντυπο αλλαγής/υπαναχώρησης (hyperlink). Aπαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή και αλλαγή του προϊόντος είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το είχατε παραλάβει και να συνοδεύεται από τη συσκευασία του και την απόδειξη αγοράς. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος λόγω ελαττώματος, η επιχείρησή μας έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο αποστολής.

-Σε κάθε περίπτωση αλλαγής για προϊόντα που δεν φέρουν ελάττωμα, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και παράδοσης επιβαρύνουν τον πελάτη.
-Επισημαίνεται πως σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων παρακρατείται το κόστος των μεταφορικών εξόδων και επιστρέφεται στον πελάτη μόνον η αξία του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

-Αλλαγές λαμβάνουν χώρα και για προϊόντα που βρίσκονται σε εκπτωτική τιμή. Δεν επιτρέπονται αλλαγές σε προϊόντα προηγούμενης συλλογής (collection) ή σε τελευταία κομμάτια της τρέχουσας συλλογής.

-Τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

-Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από την Cactus Jewelry κατά παραγγελία του πελάτη με βάση τις εξατομικευμένες προτιμήσεις του (Custom-made).Σε περίπτωση που custom made προϊόν φέρει ελάττωμα, η Cactus Jewelry έχει υποχρέωση επιδιόρθωσης. Δεν παρέχεται στον πελάτη δικαίωμα υπαναχώρησης ή αντικατάστασης.

-Δεν επιτρέπεται αλλαγή προϊόντος που έχει αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή το showroom της επιχείρησης μας σε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση και το αντίστροφο.

Όροι χονδρικής πώλησης

Οι παρακάτω όροι διέπουν όλες τις συμφωνίες μας για παραγγελίες χονδρικής πώλησης. Ο αγοραστής θεωρείται ότι τους έχει αποδεχτεί προχωρώντας στην παραγγελία του μέσω e-mail, τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε γραπτά ή προφορικά μέσω επίσημου αντιπροσώπου του καταστήματος μας. Διαφορετικοί όροι από τους παρόντες, τιθέμενοι από τον αγοραστή, είναι δεσμευτικοί για την επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση υπογραφής σχετικού συμφωνητικού μεταξύ των μερών.

Παραγγελίες – εξόφληση

Κατόπιν της λήψης του αιτήματος από την CACTUS JEWELRY, η παραγγελία θεωρείται συμφωνημένη μόλις επιβεβαιωθεί από εμάς η διαθεσιμότητα της αιτηθείσας ποσότητας και των συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων.
Η πληρωμή στις παραγγελίες χονδρικής λαμβάνει χώρα α) με κατάθεση ή μεταφορά του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της CACTUS JEWELRY, τράπεζα ALPHA BANK, Αριθμός Λογαριασμού 667002002014222, ΙΒΑΝ GR6401406670667002002014222 (SWIFT CODE CRBAGRAA για συναλλαγές εξωτερικού), Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού 20400482756, IBAN GR7301102040000020400482756 (SWIFT CODE ETHNGRAA για συναλλαγές εξωτερικού), Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού 5751091789349, IBAN GR6201727510005751091789349 (SWIFT CODE PIRBGRAA για συναλλαγές εξωτερικού), β) με αντικαταβολή (για παραγγελίες εντός Ελλάδας) ή μέσω γ) PayPal, με παράλληλη ενημέρωση της επιχείρησής μας για την χρηματική συναλλαγή. Εξόφληση με άλλο τρόπο δεν γίνεται δεκτή, εκτός αν υπάρχει αντίθετη έγγραφη συμφωνία μεταξύ των μερών.

Το συνολικό χρηματικό ποσό συναλλαγής διαμορφώνεται από την αξία και την ποσότητα των προϊόντων, το Φ.Π.Α (για παραγγελίες εντός Ελλάδας), ενδεχόμενη τραπεζική προμήθεια (στις περιπτώσεις που επιβαρύνεσθε με προμήθεια το εφάπαξ κόστος είναι 4 ευρώ), και τα μεταφορικά έξοδα (στις περιπτώσεις που δεν εφαρμόζεται η δωρεάν κάλυψη).

*Για τις αποστολές σε χώρες του Εξωτερικού τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται μετά από αναπροσαρμογή του ποσού σύμφωνα με το βάρος και τον τρόπο αποστολής του δέματος, τη χώρα αποστολής κ.ο.κ.

Για κάθε νέο μας πελάτη η ελάχιστη καθαρή αξία πρώτης παραγγελίας είναι 250 ευρώ. Οι επόμενες παραγγελίες χονδρικής διαμορφώνονται ελεύθερα.

Παραλαβή – Αποστολή – Συνεργαζόμενοι ταχυδρομικοί μεταφορείς

Τα εμπορεύματα μπορούν είτε να παραλαμβάνονται από τον αγοραστή ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του από το κατάστημά μας, είτε να αποστέλλονται μέσω του συνεργαζόμενου με την εταιρεία μας ταχυδρομικού μεταφορέα στην τοποθεσία που μας έχει υποδείξει ο αγοραστής.

Ο χρόνος προετοιμασίας προς παράδοση της παραγγελίας είναι συνάρτηση του μεγέθους της, της διαθεσιμότητας των υλικών κ. α. και συμφωνείται ελεύθερα από τα μέρη. Η επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων η οποία οφείλεται στον μεταφορέα.

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με τις κάτωθι μεταφορικές εταιρείες:
Για αποστολές εντός Ελλάδας: ΕΛΤΑ Courier
Για αποστολές στο εξωτερικό (όλες οι χώρες): ΕΛΤΑ ταχυδρομεία, DHL (συντομότερος χρόνος αποστολής).

Αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει και με άλλη μεταφορική εταιρεία (πλην των συνεργαζόμενων), καθ’υπόδειξη του πελάτη και με δική του επιβάρυνση ανεξαρτήτως ποσού.

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων βαρύνει τον αγοραστή. Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ (καθαρή αξία), τα μεταφορικά είναι δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι ο αγοραστής αποδέχεται την αποστολή με τις ως άνω συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες. Στις παραγγελίες εξωτερικού το κόστος των μεταφορικών εξόδων επιβαρύνει τον αγοραστή ανεξαρτήτως ταχυδρομικού μεταφορέα (συνεργαζόμενου ή μη).

Κατάσταση των εμπορευμάτων

Η επιχείρησή μας επιμελείται κάθε παραγγελία σας ούτως ώστε να λαμβάνετε προϊόντα άριστης ποιότητας κατασκευής. Η παράδοση στο μεταφορέα γίνεται κατόπιν συσκευασίας των προϊόντων για την τήρηση των συνήθων προδιαγραφών ασφαλούς μεταφοράς. Η ευθύνη μας για το προϊόν εκτείνεται έως το χρονικό σημείο της παράδοσης της παραγγελίας από την επιχείρησή μας στον ταχυδρομικό μεταφορέα και δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για ζημία που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Ακυρώσεις – αλλαγές – αδυναμία εκπλήρωσης της παραγγελίας – ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμφωνηθείσας παραγγελίας από τον αγοραστή πριν αυτή εκτελεστεί, η επιχείρησή μας ελευθερώνεται, δύναται να διαθέσει τα εμπορεύματα σε τρίτον και δικαιούται να κρατήσει τυχόν προκαταβολή, επιφυλασσόμενη κατά περίπτωση σε διεκδίκηση επιπλέον ποσού από τον αγοραστή αν αποδειχθεί η περαιτέρω πρόκληση ζημίας. Η παρακρατηθείσα προκαταβολή δεν συμψηφίζεται σε καμία περίπτωση με επόμενη τυχόν παραγγελία του αγοραστή.

Στις παραγγελίες χονδρικής πώλησης δεν γίνεται δεκτή αλλαγή/επιστροφή των προϊόντων, ούτε επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που ενώ υπάρχει συμφωνημένη παραγγελία, διαπιστωθεί η μη διαθεσιμότητα της συνολικής συμφωνηθείσας ποσότητας του προϊόντος ή τμήματος αυτής, η παραγγελία μπορεί είτε να παραταθεί χρονικά ως προς την κάλυψή της κατόπιν συμφωνίας των μερών – εν όλω ή τμηματικά, είτε να αναπροσαρμοστεί, είτε να ακυρωθεί με επιστροφή των τυχόν καταβληθέντων χρημάτων στον αγοραστή.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος που οφείλεται σε κατασκευαστική ατέλεια, η εταιρεία μας έχει υποχρέωση αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος με όμοιο ή, αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, με προϊόν επιλογής του αγοραστή, ίσης αξίας. Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιλέξει για την αντικατάσταση προϊόν μεγαλύτερης αξίας από το αγορασθέν, υποχρεούται στην καταβολή της χρηματικής διαφοράς. Για προϊόν μικρότερης αξίας, η διαφορά διευθετείται μέσω πιστωτικού υπολοίπου για επόμενη παραγγελία.

Υποχρεώσεις αγοραστή

Η επιχείρησή μας συνιστά στον αγοραστή να ακολουθεί την ενιαία πολιτική της εταιρείας που αφορά τις τιμές που θα πωλεί τα προϊόντα της και τις τυχόν εκπτώσεις.

Πλην της λιανικής πώλησης, απαγορεύεται στον αγοραστή να μεταπωλεί τα προϊόντα της CACTUS JEWELRY σε άλλες επιχειρήσεις.

Ο αγοραστής έχει την υποχρέωση να εκθέτει προς περαιτέρω πώληση το αγορασθέν προϊόν κατά τρόπο που αυτό να συνοδεύεται πάντα από καρτελάκι με την επωνυμία της επιχείρησής μας, ούτως ώστε να είναι εμφανής η προέλευση του προϊόντος. Επιπλέον οφείλει να διατηρεί το αγορασθέν προϊόν σε καλή κατάσταση και να απέχει από ενέργειες που το βλάπτουν ποιοτικά και δύνανται να πλήξουν το όνομα της CACTUS JEWELRY.

Ο αγοραστής έχει υποχρέωση να ενημερώνει εξαρχής την επιχείρησή μας και να λαμβάνει τη σύμφωνη γνώμη της για το φυσικό ή ηλεκτρονικό δίκτυο καταστημάτων/υποκαταστατημάτων/ παραρτημάτων του στο οποίο θα διατεθούν προς πώληση τα προϊόντα της CACTUS JEWELRY, καθώς και να την ειδοποιεί χωρίς υπαίτια καθυστέρηση για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό.

Η επιχείρησή μας δεν διατηρεί αποκλειστικότητα σχετικά με τη γεωγραφική κατανομή των συνεργαζόμενων με αυτή αγοραστών χονδρικής, κινούμενη με μοναδικό γνώμονα το πλαίσιο εύλογης τοποθέτησης.

Η επιχείρησή μας προκρίνει την ύπαρξη συνέχειας στις συνεργασίες μας αναφορικά με τις νέες εποχιακές συλλογές (collection). Σε περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει επόμενη collection ή η επιχείρηση μας κρίνει ότι ο όγκος συναλλαγών μεταξύ αυτής και του συνεργάτη της δεν είναι ικανοποιητικός, διατηρεί το δικαίωμα, κατόπιν ενημέρωσης του αγοραστή να διακόψει μελλοντικές συναλλαγές.

Πατώντας “Αποδοχή” μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων. Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε το πεδίο “Πολιτική cookies”.